Joulubasaari 2024

15.-17.11.2024
22.-24.11.2024

Aukioloajat:
Perjantaina ja lauantaina 12.00 – 19.00
Sunnuntaisin 12.00 – 18.00

kuva joulupukista

Hampurin merimieskirkon

Joulubasaari – näyteikkuna Suomeen

Valaistu myyntikoju ihmisten takana pimeässä illassa

Suomen Merimieskirkko järjestää Euroopan toimipisteissään joka vuosi suositut suomalaisten tuotteiden suurmyyjäiset. Merimieskirkot ovat myyjäisten ajan suomalaisen ruokakulttuurin, muotoilun ja käsityöosaamisen näyteikkuna Euroopassa.

Joulubasaari on Hampurin merimieskirkolla vuoden suurin ja tärkein tapahtuma, jota valmistellaan koko vuosi. Basaari on hieno mahdollisuus tukea Merimieskirkon toimintaa ja esitellä suomalaista kulttuuria esim. työporukalle.

Hampurin merimieskirkon basaarissa myydään kaikkia perinteisiä suomalaisia jouluherkkuja, mm. lanttu- ja porkkanalaatikkoa, kinkkua, glögiä, joulumakeisia, joulukalentereita, torttu- ja piparkakkutaikinaa, joulukaloja – kaikkea perinteiseen suomalaiseen joulunviettoon tarvittavaa.

Joulubasaarin lahjapuodissa on myynnissä mm. Muumi-tuotteita, joulukoristeita, käsitöitä, kirjoja ja kynttilöitä.

Tapahtuma on jouluun valmistautumisen aloitus- ja kohokohta, oiva tilaisuus tavata tuttuja ja tuntemattomia sekä nauttia suomalaista jouluruokaa, glögiä ja grillin herkkuja. Tunnelma basaarissa on aidosti suomalainen.

Tule mukaan!

Basaari rakentuu vapaaehtoisvoimin. Jokaikiselle käsiparille löytyy hommaa! Kantamista, silittämistä, voileipien koristelua, glögimukien tiskaamista, myyntityötä… Haluaisitko sinä olla apuna Saksan suurimmassa suomalaistapahtumassa?